Hondenbrokken

Eiwit: 24% Vet: 10%
Eiwit: 26% Vet: 15%
Eiwit: 24% Vet: 10%
Eiwit: 26% Vet: 12%
Eiwit: 20% Vet: 7%
Eiwit: 28% Vet: 15%
Eiwit: 30% Vet: 15%
Eiwit: 24% Vet: 10%

De beste geperste hondenbrokken zijn van Berntsen

Wat is er leuker dan een speelse, alerte en actieve hond? Een glanzende vacht en een attente uitstraling verraden iets over de gezondheid van uw dier. Als hondenliefhebber weet u hoe belangrijk een goede verzorging is. Daarbij is goede voeding van vitaal belang. Geeft u uw hond de juiste voeding?
Dan wordt u daar elke dag weer voor beloond.

Berntsen hondenbrokken zorgen ervoor dat uw hond elke dag in topconditie is. De brokken bestaan uit een volledige eiwitsamenstelling, een volledig vetzurenpatroon en hoogwaardige natuurlijke vitaminen, mineralen en sporenelementen. Door de toegevoegde complete darmflora zijn de darmen dagelijks in topconditie. Hierdoor voorkomt u allerlei veel voorkomende gezondheidskwalen.

Bestel uw hondenbrokken online in onze webshop of kom langs in onze winkel. De prijzen in de winkel wijken af van de prijzen in de webshop. Dit heeft te maken met het aantal kg dat we verkopen via de website (14 kg) en de verzendkosten. Uw bestelde product is binnen 3 werkdagen bezorgd op het door u aangegeven bezorgadres. Klik hieronder op de hondenbrokken voor meer informatie over de brok. 
We bezorgen in Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden), België en Duitsland via de webshop.